#Made by Women-Kricklelin

Som en del av vårt Made by Women-initiativ tar vi med jämna mellanrum in kvinnliga inspiratörer och kreatörer i våra kampanjer och kollektioner. Kristin ”Krickelin” Lagerqvist har, tillsammans med oss på Ellos, designat en magisk strandkollektion fylld med produkter för sommarens varma dagar. Inspireras av kampanjen och shoppa Krickelins kollektion här!

|    Made by Krickelin    |    #equallycreative    |    #equallywomen    |    #equallyellos    |

Bikinitopp Cap d'Agde
Bikinitopp Cap d'Agde 119 SEK


#Made by Kricklelin

Kristin Lagerqvist driver en av Sveriges största inrednings- och livsstilsbloggar samt Instagram-kontot @krickelin. På sina kanaler delar hon med sig av ögonblick från vardagen – en verklighet fylld av natur och kreativitet. I samarbete med oss på Ellos har Krickelin tagit fram en tidlös strandkollektion som får oss att drömma om vita sandstränder och blåa laguner.

Blodapelsin, franska stränder, ljummet hav, små vikar, färgrika ängsblommor, syrlig lemonad och grafiska mönster är det som har inspirerat mig och gett liv till den här kollektionen.

Baddräkt Cap d'Agde
Baddräkt Cap d'Agde 299 SEK
Bikinitopp Cap d'Agde 119 SEK Bikinitrosa Brief Tai High Cap d'Agde 107 SEK

Mitt mål var att skapa vackra och klassiska strandprodukter som ska kännas aktuella och fina nästa sommar, sommaren därefter och förhoppningsvis sommaren efter det.




Made by women

Bikinitrosa Brief Tai High Cap d'Agde 107 SEK
Baddräkt Cap d'Agde 299 SEK Bikini-bh Pezenas 150 SEK Bikinitrosa Pezenas High Cut 100 SEK

Jag ville skapa en bekvämlighet som du kan ta med dig till stranden. Därför tog jag fram strandplagg som man kan röra sig i utan att de ramlar av eller hänger löst. Jag tog även fram en strandkudde och en gigantisk handduk som man både kan sova på och ha som underlag när det är dags att fika.

Bikini-bh Pezenas 150 SEK Bikinitrosa Pezenas High Cut 100 SEK

Shop the collaboration

Inga produkter kunde hittas.

Du har sett 0 av 1 produkter

Still inspired?

Om du inte kan få nog av Krickelins kollektion rekommenderar vi att du spanar in dessa produkter. Hos oss hittar du alltid säsongens hetaste trender och nyheter.