#In collaboration with Signe Bay

Som en del av vårt Made by Women-initiativ tar vi med jämna mellanrum in kvinnliga inspiratörer och kreatörer i våra kampanjer och kollektioner. Tillsammans med oss på Ellos har Johanna Toftby återigen tagit fram en kollektion vackra klänningar. Här varvas vackra detaljer med feminina silhuetter och sätter guldkant på den nalkande sommaren.

Made by Johanna Toftby     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #In collaboration with Signe Bay

Johanna Toftby är bloggare, entreprenör, kreatör och författare till två böcker – ”30 om dagen: en livsresa” och ”Middag hos mig”. Tillsammans med oss på Ellos har Johanna återigen tagit fram vackra klänningar som passar perfekt för sommarens alla tillställningar.

@johannatoftby

Det allra viktigaste för mig var att klänningarna skulle känns bekväma och vara enkla att använda på olika sätt. Man ska kunna styla dem med olika skor och accessoarer så att de fungerar lika bra till fest som till vardags. Inspirationen till färgerna har jag hämtat från naturen som växer fram på våren och sommaren. Allt ska kännas lätt och luftigt, bekvämt och festligt – som en härlig och varm sommardag!
Made by women

Shop the collaboration

Ellos Collection - Klänning Josefin

Ellos Collection Klänning Josefin

449 SEK 599 SEK −25%

Mer färger

Ellos Collection - Klänning Maj

Ellos Collection Klänning Maj

599 SEK 799 SEK −25%
Ellos Collection - Maxiklänning Elvira

Ellos Collection Maxiklänning Elvira

374 SEK 499 SEK −25%
Ellos Collection - Klänning Josefin

Ellos Collection Klänning Josefin

449 SEK 599 SEK −25%

Mer färger

Ellos Collection - Klänning Marta

Ellos Collection Klänning Marta

524 SEK 699 SEK −25%
Ellos Collection - Klänning Annica

Ellos Collection Klänning Annica

449 SEK 599 SEK −25%

Du har sett 6 av 6 produkter

Still inspired?

Om du inte kan få nog av Johannas kollektion rekommenderar vi att du spanar in dessa produkter. Hos oss hittar du alltid säsongens hetaste trender och nyheter.