#In collaboration with Signe Bay

Som en del av vårt Made by Women-initiativ tar vi med jämna mellanrum in kvinnliga inspiratörer och kreatörer i våra kampanjer och kollektioner. Tillsammans med oss på Ellos har Johanna Toftby återigen tagit fram en kollektion vackra klänningar. Här varvas feminina linjer med tunna material och bjuder in till en vår fylld av värme och gemenskap.

Made by Johanna Toftby     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #In collaboration with Signe Bay

Johanna Toftby är bloggare, entreprenör, kreatör och författare till två böcker – ”30 om dagen: en livsresa” och ”Middag hos mig”. Tillsammans med oss på Ellos har Johanna tagit fram fem vackra klänningar som alla lyser av den värme och gemenskap som kännetecknas av våren.

@johannatoftby

Jag vill skapa en kollektion som alla ska kunna bära och känna sig bekväma i. En klänning ska fungera oavsett tillfälle och enkelt kunna stylas med finskor eller sneakers. Dessutom gillar jag att använda mycket tyg, snörningar och andra detaljer som får klänningarna att kännas kvinnliga. Inspirationen till färgvalen kommer från naturen på våren och sommaren, med sina klara starka färger. Havet och skogen både lugnar mig och gör mig glad, det är den känslan jag vill förmedla med min kollektion.
Made by women

Shop the collaboration

Ellos Collection - Maxiklänning Hanna

Ellos Collection Maxiklänning Hanna

449 SEK 599 SEK −25%
Ellos Collection - Klänning Lisa-Marie

Ellos Collection Klänning Lisa-Marie

299 SEK 499 SEK −40%
Ellos Collection - Maxiklänning Johanna

Ellos Collection Maxiklänning Johanna

359 SEK 599 SEK −40%

Mer färger

Ellos Collection - Maxiklänning Johanna

Ellos Collection Maxiklänning Johanna

359 SEK 599 SEK −40%

Mer färger

Du har sett 4 av 4 produkter