#In collaboration with Emma Johansson

Som en del av vårt Made by Women-initiativ tar vi med jämna mellanrum in kvinnliga inspiratörer och kreatörer i våra kampanjer och kollektioner. Emma Johansson har tillsammans med oss på Ellos varit med och tagit fram en kollektion plisserade lampskärmar. Den här kollektionen hyllar det ljus som vårens första strålar för med sig. Släpp in ljuset och låt säsongens kulörer sätta färg på hemmet.

Made by Emma Johansson     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

#In collaboration with Signe Bay

Emma Johansson driver kontot @whatdecoratesmyday och är en fotograf, stylist och bloggare från Sverige. Tillsammans med oss på Ellos har Emma tagit fram fyra plisserade lampskärmar i vackra mönster och kulörer. Så tänd upp i det mörker kvällen bjuder in till – och addera färg till den gråskala som vintern lämnat efter sig.


#In collaboration with Emma Johansson



Made by women

Jag inspireras av färger och har ett kartotek med bilder på vackra färgkombinationer som jag hittar. Det kan vara ett plagg, ett nagellack eller en växt i en viss nyans. Därför föll det sig ganska naturligt för mig att skapa en kollektion med mycket färg och mönster. Jag vill att min kollektion förmedlar mycket lekfullhet samtidigt som den uppmuntrar till att våga ta ut svängarna.

Shop the collaboration

Inga produkter kunde hittas.

Du har sett 0 av 1 produkter