#In collaboration with Angelica Svanström

Som en del av vårt Made by Women-initiativ tar vi med jämna mellanrum in kvinnliga inspiratörer och kreatörer i våra kampanjer och kollektioner. Tillsammans med Angelica Svanström har vi tagit fram vår första Mini Me-kollektion, en exklusiv och limiterad upplaga där några av höstens trender för såväl dam, barn och bebis fångas upp.

Kampanjen och kollektionen handlar om familjen. Allt medan den svalkande höstsäsongen trillar in i våra liv blir stunderna med de som står oss allra närmast så viktiga. Här skapas små oaser, uppehåll i vardagen där vi kan landa och bara vara. Här får allt det andra – alla krav och måsten – lämnas utanför. Kvar finns bara vi, och det som är viktigt på riktigt.

Made by Angelica Svanström     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    



#In collaboration with Angelica Svanström

Angelica Svanström är fotograf, influencer och modell. Hon driver Instagram-kontot @angelickpicture med över 80 tusen följare, där hon delar ögonblicksbilder från sin vardag tillsammans med engagerande och viktiga inlägg kring amning och kvinnoskap.

Jag har alltid drömt om att designa kläder, så när jag fick frågan var mitt svar självklart. Att det dessutom var just Ellos som sträckte ut en hand var så fint och rätt, vi har jobbat så mycket ihop att Ellos är som familj för mig.

ANGELICA
#Staycation

Jag inspireras av allt möjligt – naturen, andra kollektioner, personer i min omgivning. När det kommer till den här kollektionen så såg jag kläderna framför mig ganska tidigt. Eftersom jag drömt om att designa kläder så länge jag kan minnas har jag redan så många visioner som jag velat förverkliga.

ANGELICA
Örngott Candice i tvättat lin 299 SEK

Shop the collaboration

Inga produkter kunde hittas.

Du har sett 0 av 1 produkter