Låt oss stanna upp en stund. Stanna av. När vardagen har satt fart igen vill vi ta till vara på de där stunderna som finns till för bara oss. Vi träffade Cecilia Blankens och hennes barn för att fånga just en sådan kravlöst mjuk stund.

Att vi spenderar mer tid hemma gör det lätt att glömma bort pauserna, att ta en stund för sig själv och bara släppa allt annat.

Så låt oss linda in dagarna i mjuka fibrer och len bomull. Låt oss gå klädda från topp till tå i lugn och samhörighet – låt oss vara, reflektera och bara landa i allt det som är viktigt på riktigt. Låt oss.

logo mother daughter


Mamma vet bäst, brukar man säga. Och det gör vi ju rätt så ofta. Men mina döttrar, som är 10 och 12 år, vet redan så mycket om sådant som jag inte hade en aning om som barn.

De tar ingen skit. De försöker inte vara folk till lags på sin egen bekostnad. De vet sitt egenvärde. Som mamma gör det mig både tacksam och stolt. Som kvinna gör det mig hoppfull.


heart

Mitt i vardagen finns vi. Det är lätt att glömma bort det, men även när det känns som att allt går i ett så finns ju vi. Mitt i alltihop. Vi är här.

Mother & tweenies

    Mjuka plagg är A och O just nu, när hemmet fortfarande är så centralt i vardagen.

    Loungewear & basics