Vi spenderar mer tid hemma än någonsin, och vi gör det tillsammans med de som står oss allra närmast. Följ med oss in till två olika familjer, två olika hem och ta del av deras vardag. Atta Ring och Elin Nord med familjer visar upp vår nya loungewear-kollektion, som vi tagit fram med komfort, hållbarhet och enkelhet som ledord. Sköna plagg i lugna, mjuka färgskalor och hållbara material som Ecovero viskos. Stickat kombineras med enkla basplagg. Ta del av kollektionen som gör hemmakontoret och hemmalivet bekvämt.

Atta Ring med familj

Alla har väl låst in sig på badrummet med en bra bok eller för att ostört kolla sociala medier.

Avundas deras generation på många sätt. Samtidigt känner jag precis tvärtom. Har alla tidigare generationer känt så?

Atta Ring

Shoppa för en hållbar framtid

Ecovero viskos är ett hållbart material som tagits fram från certifierade, förnybara materialkällor. Produktionsprocessen är klimatanpassad och möter höga standarder, allt för att bidra till en mer hållbar morgondag.

  Den där känslan som uppstår efter trasslet i badrummet på morgonen när alla ska in samtidigt. Eller efter att tusen små elefantfötter dundrat in leriga spår som leder från hallgolvet till duschen. Ett mellanrum, ett andhål som vilar kvar och påminner om stunder av vardag. Där, känslan som uppstår just där har vi försökt fånga i varje plagg, varje detalj. För det är ju där, i de ofiltrerade mellanrummen, allt det som är vackert finns.

  Elin Nord med familj

  Allt det här innebär tid. Tid till varandra, tid till oss själva och tid till reflektion.

  ELIN NORD

  Tread lightly through every day life

  Att vara hemma innebär på många sätt frihet. Frihet att lägga upp sin egen tid, frihet att få röra sig genom vardagen utifrån egna behov. I vår loungewear-kollektion finns något för alla i familjen, stora som små. Designen är enkel, bekväm och håller hög kvalitet.

   Det må vara en röra, men det är vår röra.

   Shoppa mer loungewear