Höstens skokollektion från Agnes Cecilia är här. Boots med tjocka sulor står för den starkaste trenden men modebilden innehåller även höga stövlar och bekväma sneakers. Och klackar såklart! Vi är stolta och glada över att kollektionen visas av influencern och bloggaren Elin Lannsjö som med sin fingertoppskänsla för stil ger dig ovärderliga tips på hur du stylar höstens snyggaste skor.

Få skor har förmågan att lyfta flera olika looks men här är en sådan modell. Varma höstkvällar stylar jag dem med kort skinnkjol, stor stickad tröja och bara ben. Lika snyggt att bryta av till en mer skrädd kostymlook - med kavaj, tajt polo och dressade byxor som jag gärna trycker ner slarvigt innanför kängorna. Testa att snöra skorna runt dina byxben för extra effekt!

Elin Lannsjö

Utvalda Boots & Sneakers

    Att styla med höga klackar lyfter vilken look som helst och bidrar till en skarp och vacker silhuett. En enkel effekt att ge till ett par jeans med hög midja eller din plisserade midikjol. Tips! Genom att addera en bred fotlänk till dessa vackra heels blir det extra spänning för ögat.

    Elin Lannsjö

    Shoppa hela kollektionen