Högtalare & dockning från Sony

SRS-XB33 är vattentät, dammtät och stöttålig och har både en tålig design och en lång batteritid – så du kan lyssna på musikfestivalljudet utan begränsningar.

Upplev kraftfullt ljud överallt
Njut av tungt ljud överallt med EXTRA BASS™2-högtalaren. Dubbel passiv radiator och högtalare med fullständigt frekvensomfång för extra fyllig bas.

Helt tvättbar och vattentät
IP673 gör högtalaren både vattentålig och saltvattenresistent, så du kan använda den på stranden eller poolen utan problem. Den går dessutom att tvätta av4.

Lång batteritid
Med upp till 24 timmars batteritid kan SRS-XB33 hålla igång längre än du. Även med ljuset i EXTRA BASS™-läge kan du festa i upp till 14 timmar.

Lys upp festen
Festen blir roligare med partylampor. SRS-XB33 har en högtalarlampa och en rad med flerfärgade lampor som blinkar i takt med musiken. Du kan till och med byta färg på lamporna.

Få fart på festen med Party Connect
Med Party Connect kan du lyssna på samma låt i upp till 100 trådlösa kompatibla högtalare. Musiken och lamporna synkroniseras via BLUETOOTH®-teknik så att alla dansar till samma takt. Välj om lamporna ska blinka i ett slumpmässigt mönster eller i en cirkel.

Styr festmusiken med appen Sony Music Center
Styr festen från dansgolvet med appen Sony Music Center – välj din favoritspellista, köa nästa låt, ändra belysningsmönster och byt ljudläge.

Fiestable-appen
Ladda ned Fiestable-appen så kan du styra SRS-XB33-högtalarens lampor och även använda rörelsekontroll via gester på smartphone-skärmen.

Handsfreesamtal
Högtalarfunktionen är ett smidigt sätt att prata handsfree. Den fungerar lika bra i en videokonferens med jobbet som i ett samtal med vänner.

HÖGTALARE, TYP
Fullregister

BATTERITID
Ca 24 timmar

INGÅNGS- OCH UTGÅNGSTERMINALER
USB A (endast DC OUT)

FREKVENSOMFÅNG
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)

MÅTT (B X H X D)
Ca 246 x 97 x 106 mm (b/h/d)

VIKT
Ca 1 100 g

Artikelnummer: 1614857

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension