Hörlurar & headset från Sony

Sony WF-XB700 - WF-XB700-hörlurarna har en djärv design, optimal trådlös frihet och en ergonomi som ger timme efter timme av bekvämt lyssnande

Det smidiga laddningsfodralet ger upp till 18 timmars lyssnande. Har du bråttom? Om du snabbladdar hörlurarna i 10 minuter kan du lyssna i upp till 60 minuter.

- Säker passform med ergonomisk trepunktsstruktur
- Vattentåliga i vardagen
- Stabil och tillförlitlig Bluetooth-anslutning
- Bärbara och skyddade - med laddning som räcker
- Lång batteritid och snabbladdning
- Enkel användning med knappar
- Kompatibel med röstassisten

Öronsnäckorna på WF-XB700 är ergonomiskt utformade för kontakt med tre olika punkter på örat för säker, bekväm passform.
Vattentålighet enligt IPX4 innebär att varken vattenstänk eller svett vinner över de här hörlurarna - du fortsätter bara att följa takten.

Bluetooth-chippet som för över ljud till vänster och höger öra simultant gör ljudupplevelsen stabil och högkvalitativ i kombination med optimerad antenndesign. Låg ljudlatens ger även smidig videouppspelning.

Laddningsfodralet skyddar dina WF-XB700-hörlurar och ser till att de aldrig behöver bli urladdade - ger en hel laddning så att du kan lyssna nonstop i upp till 18 timmar.

Använd knapparna på WF-XB700-hörlurarna för att spela upp musik, stoppa, hoppa över låtar eller ändra volym. Du kommer dessutom enkelt åt telefonens röstassistent och kan ringa och ta emot handsfreesamtal.
Aktivera telefonens röstassistent med en knapptryckning och få väganvisningar, spela musik och kommunicera med kontakter.
Samtalen flyter på med enkel handsfreeanvändning tack vare den inbyggda mikrofonen. Du behöver inte ens ta upp telefonen ur fickan.

Artikelnummer: 1628887

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension