Satisfyer Pro G-Spot Air Pulse Stimulator

It’s a Black Friday deal!
Just nu får du 25% rabatt* på den här varan.
Rabatten dras i kassan.

Happy Shopping!

499 SEK Betyg 0 av 5 ( 0 )

leverans 4-6 vardagar – Färg: Vit

Sexleksaker från Satisfyer

Pro G-Spot Air Pulse Stimulator stimulerar din kärlekspärla kontaktfritt genom tryckvågor och ger djupare stimulans vilket leder till multipla orgasmer. Den ergonomiska formen och silkeslena silikonöverdraget hos Pro G-Spot gör att den sitter säkert i din hand. Det flexibla, elegant formade skaftet passar träffsäkert med dina former och söker sig till din G-punkt med en fyllig topp som innehåller en kraftfull motor. Ett tillfredsställande urval av 3 vibrationers intensitet och 7 rytmer ger dig djupa vaginala vibrationer. Samtidigt, smeker klitorisvibratorn din kärlekspärla med en sensuell stimulans av tryckvågor. Den runda silikonringen omringar din klitoris när du tas till en kontaktfri klimax. Detta ger dig en känsla som liknar oral stimulans: snabb växling mellan sug och tryck med 11 intensiteter - använd enkelt dom intuitiva kontrollerna för att växla upp och ner mellan inställningarna. En tredje knapp kontrollerar inställningar för vibrationer, och ger möjlighet till oändliga kombinationer av inställningar. Satisfyer Pro G-Spot är också extremt tyst. Den vattentäta finishen innebär att den också lämpar sig väl som badkompis.

Material och skötsel
Det utbytbara, hudvänliga silikonöverdraget för denna Satisfyer modell är praktisk och rund. Intensifiera din känsla av njutning ännu mer genom att använda ett vattenbaserat glidmedel.
Det integrerade laddningsbara batteriet i Satisfyer Pro G-Spot Rabbit ger miljövänlig uppladdning. Om du vill ladda din leksak via en vanlig elkontakt, kan USB-kabeln (inkluderad) kopplas med en standard 5V kontakt. Det hudvänliga silikonet är extremt enkelt att rengöra. Tvätta enkelt din leksak med ljummet vatten och lite tvål. Överdraget är också lätt att ta av. Avsluta med lätt spray av bakteriedödande rengöring för leksaker för att hålla en bra hygien.

- Tryckvågor och vibrationer
- Separata kontrollerbara inställningar
- 2 kraftfulla motorer. Vattentät
- Laddningsbar. USB laddningskabel inkluderad

Artikelnummer: 1624445

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension