Vattenkokare från Russell Hobbs

Russell Hobbs Colours Plus vattenkokare kommer garanterat att tillsätta en färgklick till ditt kök. Med sin lugnande himmelsblåa färg kan du njuta av en rykande kopp te och samtidigt känna lugnet lägga sig därhemma. Oavsett om det är helgfrukost med hela familjen eller om du njuter av stillsamheten själv vid frukostbordet är denna himmelsblåa vattenkokare den perfekta detaljen som förvandlar ditt kök till en stillsam och rogivande plats. Känner du ibland att tiden flyger iväg för fort när du bjuder över dina vänner på en fika?

Tack vare snabbkokningsfunktionen kan du nu spara tid, fyll bara på kannan och du har kokande vatten på nolltid.

Snabbkokningsfunktion
Du kanske inte alltid behöver fylla på kannan med vatten ända upp till kanten men hur vet du att du inte slösar med både vatten, el och tid? Med denna vattenkokare kan du koka en kopp på endast 50 sekunder** tack vare snabbkokningsfunktionen och indikeringarna i botten av kannan för 1,2 och 3 koppar.

Spara energi
En av de bästa funktionerna på denna vattenkokare förutom den snygga utsidan såklart är den kan hjälpa till att spara upp till 70% energi* Snacka om effektiv! Perfekt hällpip och svängbar bas. Den perfekt formade hällpipen gör att du slipper onödigt spill när du ska hälla så att du kan servera en kopp snyggt och säkert. Oavsett om du är vänster- eller högerhänt kommer denna vattenkokare sitta som gjutet. Den vridbara 360° basen gör att du kan välja åt vilket håll kannans handtag pekar.

Funktioner:
- Snabbkokningszoner med indikator för 1/2/3 koppar
- Sparar upp till 70% energi*
- Kokar en kopp vatten på 50 sekunder**
- Perfekt hällpip

Artikelnummer: 1509518

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Express24

Få ditt paket imorgon om du beställer innan kl 13.00*

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer