Sovkuddar från Ringsted Dun

1-kammar box 600g. Myskand-dunkudde. 60% nytt europeiskt myskandsdun/40% små fjäder. Klass 1. Bärighet 8. Tyg i 100% bomull, super soft cambric Ne60/60. Tvättas i 60 grader, använd enzymfritt tvättmedel och torkas i torktumlare tills produkten är helt torr.
Dunvikt 600 gram.

Ringsted Dun är en sann upplevelse av lyxig sömn. Våra täcken och kuddar är gjorda av den finaste naturliga fyllningen för att garantera dig den högsta kvalitén av sömn och komfort i sängen. Vi har speciellt valt ut de bästa och största dunen för bättre isolering, högre kvalitet och framför allt ditt välbefinnande.
Njut av din Ringsted Dunprodukt i många år framöver.

Duntäcken och dunkuddar från Ringsted Dun är certifierade enligt både Downafresh® och NOMITE, vilket ger dig ett bra skydd mot allergiframkallande ämnen. Downafresh® är din garanti för att täckets fyllning är av högsta kvalitet, absolut rent och fritt från mikroorganismer och virus. NOMITE garanterar att produkter med detta certifikat är säkra från sängkvalster, eftersom tyget är så tätt i väven att kvalstren inte kan tränga igenom. Det innebär också att att dessa täcken och kuddar lämpar sig för personer med utvecklad allergi mot sängkvalster.

  • Kuddhöjd: Medium
  • Fyllning: 60% Dun, 10% Fjäder
  • Yttertyg: 100% Bomull
  • Tvättråd: Maskintvätt 60°

Artikelnummer: 1034776-01-05

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension