Jackor från Reima

Kulkija från Reima är en helt återvinningsbar jacka, tillverkad i Reimatec+ Eco-material. Jackan är anpassad för snösport och lek i ett varmt, vindtätt och vattentätt material som andas och dessutom är smutsavvisande. Vattenpelare minst 10000 mm och andningsförmåga minst 7000 g/m2/24h. Vattentäta sömmar. Flexibel vaddering som värmer i kallt väder. Avknäppbar huva. Hög krage och dragkedja. Justerbar vidd i ärmsluten. Två fickor med dragkedja. Avtagbart snölås i midjan. Reflexdetaljer.

Produkten är impregnerad med Rudolf Bionic Finish Eco, en vattenavvisande behandling som är fri från tillsatta perfluorerade ämnen (PFC) och mer miljövänlig än behandlingar baserade på dessa. Du kan behöva återaktivera impregneringen om vattnet på ytan slutar pärla sig. Detta gör du genom att tillsätta värme på låg temperatur genom t.ex. strykning eller torktumling. Vid behov kan även impregneringspreparat behövas.

Produkten består av återvunnet material som har tagits tillvara för att minska mängden avfall, samtidigt som nya resurser inte har förbrukats.

  • Fyllning: 100% Polyester
  • Foder: 100% Polyester
  • Yttertyg: 100% Polyester
  • Tvättråd: Maskintvätt 40°

Artikelnummer: 1596252-01-122

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension