Babyoveraller från Reima

Honeycomb från Reima är en kombinerad quiltad overall/åkpåse för baby. Den är bekväm, lätt och perfekt för barnvagnspromenader under höst och tidig vinter. Vindtätt material som andas, med vatten- och smutsavvisande yta. Vattenpelare minst 5000 mm och andningsförmåga minst 5000 g/m2/24h. Slätt, vävt foder.
Den är tillverkad i ett material som lagrar värme med hjälp av kaffepulver. Kaffepulvret karboniseras på mycket hög temperatur och pulveriseras till mikroskopiska partiklar som har strukturen av honungsvaxkaka. När de används för att framställa polyester formas små hål i fibrerna som lagrar värme. Det nya materialet tillverkat med kaffebönor tillsammans med dunisolering håller barnen varma.
Fast, formsydd huva med resår i framkanten. Två dragkedjor i fullängd som gör den lätt att klä på. Resår i ärmsluten. Resår och tryckknappar i bensluten.
Responsible Down Standard (RDS) certifierat dun och fjäder. Fill Power 550.

Produkten är impregnerad med Rudolf Bionic Finish Eco, en vattenavvisande behandling som är fri från tillsatta perfluorerade ämnen (PFC) och mer miljövänlig än behandlingar baserade på dessa. Du kan behöva återaktivera impregneringen om vattnet på ytan slutar pärla sig. Detta gör du genom att tillsätta värme på låg temperatur genom t.ex. strykning eller torktumling. Vid behov kan även impregneringspreparat behövas.

  • Fyllning: 60% Dun, 40% Fjäder
  • Foder: 100% Polyester
  • Yttertyg: 100% Polyester

Artikelnummer: 1595822-02-02

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension