Fläktar & luftfuktare från Princess

Kämpar du för att hålla ditt kontor eller badrum varmt på vintern?
Då är Princess Smart Glass Panelvärmare verkligen något för dig.

Panelerna har en modern design och blir ett riktigt blickfångare i din interiör. Kontrollera den smarta värmaren via HomeWizard Climate-appen och se till att du alltid kommer hem till ett varmt och mysigt rum.

På grund av 1500W-effekten värms värmaren snabbt så att du aldrig behöver sitta i kyla länge
Montera panelvärmaren på väggen som permanent uppvärmning eller ta den med dig i vilket rum du än behöver. Princess Smart Glass Panelvärmare är ett riktigt komplement till ditt smarta hem och oumbärligt på vintern.

Lyxig design och många möjligheter
Princess Smart Panel Heater har ett lyxigt utseende på grund av glaskåpan och LED-indikatorerna. Via skärmen eller appen på din smartphone kan du välja två olika värmeinställningar och ställa in timern. Med timern kan du bestämma hur länge du vill att värmaren ska vara på och när den ska stängas av automatiskt. Panelvärmaren har en justerbar termostat och kan värmas från 15 till 35 grader.

Värm ditt hem med HomeWizard klimat-appen
Princess Smart Panel Heater är det perfekta tillskottet till ditt smarta hem. Med iOS eller Android HomeWizard Climate-appen kan du styra din panelvärmare vart du än är. I appen kan du slå på / stänga av värmaren och justera temperaturen. Ställ in tidtabeller eller börja värma ditt badrum medan du gör en städning. På så sätt behöver du aldrig duscha i ett kallt badrum längre.

Säkert att använda
Smart Glass Panelvärmare är mycket säker att använda. Värmaren stängs automatiskt av när det blir för varmt på grund av överhettningsskyddet. Utöver detta är panelvärmaren också säker att använda i ett hushåll med barn. Du kan aktivera barnsäkerhetslåset via skärmen eller via appen när du placerar värmaren i ditt barns sovrum, på detta sätt behöver du inte oroa dig. Dessutom kan panelvärmaren användas i badrummet eftersom säkerhetsgraden IP24 ger värmaren stänkskydd.

Ett tillägg till ditt smarta hem
När du redan har Smartwares PRO Series-länken kan du lägga till Princess Smart Glass Panelvärmare till ditt smarta hem.

PRO-serien ansluts sömlöst till ett brett utbud av smarta enheter på din smartphone
PRO-serien inkluderar produkter som smarta glödlampor, rökdetektorer, vattendetektorer och pluggar. Alla dessa produkter gör ditt hem smart så att du har mer tid för de goda sakerna i livet.

Välkommen till en smartare framtid!

  • Garanti: Garanti 2 år. Spara följesedeln.

Artikelnummer: 1647843

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension