Vakuumförpackare från Princess

Princess Professional Sous Vide gör det enkelt att få perfekt resultat av matlagningen hemma. För att använda Sous Vide,fäst den bara vid en gryta, placera maten i en vacuumförpackad påse och ställ sedan in tid och temperatur.

Delikat och mör mat!
Denna Professional sous vide från princess hjälper dig att få till den perfekta temperaturen när du lagar mat. Vakuum-förpacka kött, kyckling, fisk eller vad du själv önskar, och lägg sen ner dem i perfekt tempererat vatten och låt din sous vide sköta jobbet. Bli en mästerkock i köket och överraska vännerna med en riktig gourmet middag. Princess Professional sous vide har ett handtag upptill med klämma för att hålla den på plats. Sous vide-cirkulatorn är IPX7-certifierad vilket betyder att den är helt vattentät. Underdelen består av ett rostfritt hölje med plastbotten där det sitter en liten propeller för att cirkulera vattnet.

Placera den i ett vattenfyllt kärl från cirka fem liter och uppåt och fäst klämman. Sous vide-maskinen får endast användas med vatten. Den fyllda vattenvolymen måste ligga mellan MAX- och MIN-nivåmärkena på det rostfria höljet. Maten vakuumförpackas och sänks ner i vattnet. Tillaga aldrig livsmedel som inte är förpackade.

När du ansluter kontakten i eluttaget lyser sous vide-maskinens display, klicka dig sedan vidare på touch displayen för att ange temperaturinställningen för att därefter ställa in hur lång tid maten ska tillagas.

Temperaturer:
Entrecote: 54 grader (2 timmar, 250 gram/ 2 cm tjock).
Ankbröst utan ben: 62 grader ( 3 timmar).
Potatis: 84 grader (Stora 2 timmar, små 1 timme).
Lax: 48 grader (200-300 gram, 25 min).

Specifikationer:
Effekt: 1200 W.
Universalinsats lämplig för alla grytor och kar upp till 25 liter.
Mått: H 44 x B 8 x D 11 cm.
Vikt: 1,5 Kg.
Temperaturintervall: 25-95 grader.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spara följesedeln.

Artikelnummer: 1554638

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension