Fritöser & riskokare från Princess

Princess 182037 Varmluftsfritös 4,5 l Enkel Svart, Silver Fristående 1500W

Är Aerofryer din favoritprodukt i ditt kök? Då är Princess Smart Aerofryer verkligen något för dig. Denna smarta aerofryer gör ditt liv mycket enklare.

Sök efter ett läckert recept på cookwithprincess.com, skicka temperaturen och tillverkningstiden via appen till Aerofryer och det enda du behöver göra är ingredienserna.

Skapa din egen förinställning i appen HomeWizard Kitchen
På detta sätt kan du alltid göra ditt favoritrecept på samma temperatur och tillagningstid. Princess Smart Aerofryer erbjuder alla bekvämligheter som en vanlig Aerofryer, men med extra smarta funktioner.

Smarta hem, Smart Fritös
Fler och fler produkter blir smarta i vårt hem. Vår aerofryer kunde inte lämnas utanför. Den innovativa Smart Aerofryer kan anslutas till din smartphone. I appen HomeWizard Kitchen kan du spara Princess-recept och skicka dem till din aerofryer.

Är du mitt i en spännande scen i din favorit Netflix-serie, men har du redan fått en smartphone-meddelande om att din mat är redo? Tryck på funktionen 'håll varm' i appen och njut av din varma middag en halvtimme senare.

Fredag, en pommes frites dag?
Ställ in en personlig förinställning så att du alltid kan baka din pommes frites på samma temperatur och tillagningstid.

Alla funktioner hos en vanlig aerofryer
Tack vare de bekväma förprogrammerade inställningarna kan du enkelt välja rätt temperatur och tillverkningstid för olika typer av mat. Princess Aerofryer har 8 förprogrammerade inställningar för pommes frites, kött, kyckling, bröd och kaka. Så Aerofryer kan inte bara användas för att tillaga pommes frites eller snacks.

Lätt att använda
Den digitala skärmen och HomeWizard Kitchen-appen gör det enkelt att välja rätt temperatur och program. Med den justerbara timern och överhettningsskyddet är Smart friteraren enkel och säker att använda. Den avtagbara korgen gör serveringen enkel.

Den senaste tekniken inom varmluftsstekning
Med den unika kombinationen av varm cirkulerande luft och den lätt justerbara temperaturen är matlagning med Princess Smart Aerofryer hälsosam och låg fetthalt.

Du kan använda Aerofryer för att steka, baka, grilla och steka, så att du kan använda fritösen till kött, fisk och till och med kakor.

High Speed Air konvektionstekniken garanterar att du inte behöver olja för att få ett perfekt och krispigt resultat. Ingen olja betyder också ingen passning. Så du får tid över till annat.

- Kontrollera Smart Aerofryer via en app på din smartphone
- Skicka Princess-recept från ww.cookwithprincess.com till appen och från appen till Aerofryer
- Skapa dina egna förinställningar, så att du alltid baka din mat vid samma temperatur och tid
- 4,5 L kapacitet för upp till sex portioner pommes frites, tillräckligt för hela din familj
- 8 förprogrammerade bakningsprogram för kött, fisk och kaka med en unik hålla varm funktion (endast möjligt på Princess Smart Aerofryer)
- Elegant rostfritt hölje som passar perfekt till ett modernt kök med en lättanvänd kontrolldisplay

  • Garanti: Garanti 2 år. Spara följesedeln.

Artikelnummer: 1596461

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Visa 1 recensioner

Genomsnittligt betyg 5.0 av 5