Playmobil från Playmobil

Husbilen är perfekt för ett äventyr. Den är fullt utrustad med sittplatser, minikök, solningsplats och massor av förvaringsutrymmen.

Sedan årtionden tillbaka är han en ikon på vägen: Campingbussen Volkswagen T1. Den var älskad av generationer och otaliga äventyrslystna reste med den runt i världen. Klassikern bland campingbussarna har även i PLAYMOBIL-versionen många kultiga detaljer som t.ex. det ikonografiska frontpartiet i V-form med rödvit färgseparering och rött VW-logo, rundat tak, delad vindruta och avtagbart takräcke. När takdelen öppnas kan man se den autentiskt gestaltade interiören. Helt stiläkta har T1 ett hopfällbart bord med två sittplatser och diskbänk med kylskåp. Bänken med typiskt 60-tals rutmönster kan omvandlas till en liggplats för två personer. Även sidodörrarna kan öppnas och i den ena finns en hylla för livsmedel och i den andra dörren en inbyggd uppfällbar förvaringsplats och en spegel. Campingbussen Volkswagen T1: kliv på, kör iväg och njut av friheten!

- Leksetet innehåller två PLAYMOBIL-figurer, en campingbuss Volkswagen T1 med avtagbart tak och väskor, detaljrik inredning med hopfällbart matbord, fällbart baksäte, sidodörrar som kan öppnas med spegel och plats för livsmedel samt många andra tillbehör.
- Ålder: Från 5 år

  • productdetail.attributes.RecommendedAge: Från 5 år

Artikelnummer: 1648053

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension