Bilar från Paw Patrol

Släng den inte, återanvänd den!

Med PAW Patrols Rocky och hans Reuse It Truck kan du återanvända material och göra om dem till verktyg som hjälper dig att rädda dagen.

Utrustade med rullande hjul och rörliga armar gör Rockys Reuse It Truck det enkelt att leka dina räddningsuppdrag. Placera Rocky bakom ratten och använd din fantasi för att köra längs gatorna i Adventure Bay medan du letar efter föremål som du kan återvinna.
Skjut på containern på truckens armar och lasta den med metallkuberna (två ingår) och gör dig redo att förvandla dem till något nytt. Tryck ner spaken på trucken så att armarna lyfts och se på när containern tömmer kuberna i Rockys truck, precis som en riktig sopbil. Skjut sedan knoppen på sidan av sopbilen och ta en titt på kompaktorn genom sidofönstret.
När trucken har slutat återvinna transformeras dina metallkuber till tre användbara verktyg som du lätt kan fästa med clips på truckens armar.

Ta bort containern och mixa och matcha två verktyg i taget. Använd borsten för att sopa gatorna, plocka upp skräp med klon och utför reparationer med hammaren. Och du kan till och med vrida på armarna, så att det finns ännu fler sätt att leka på. När du är klar med ditt uppdrag kan du lyfta av taket av trucken och förvara verktygen och metallkuberna inuti den.

Gå ihop med resten av valparna och deras räddningsfordon (vart och ett säljs separat) för fler PAW Patrol-äventyr!

- Ålder: Från 3 år

Artikelnummer: 1646516

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension