Ellos.se
Varukorg
TVÄTTAD KÄNSLA
Naturligtvis
I det svala sovrummet med inspiration från naturen passar sängkläder i tvättat linne perfekt. Materialet är en tidlös klassiker som faktiskt bara blir bättre och bättre för varje år som går. Mixa och matcha de färger som du älskar att ha nära dig - gärna i brända toner som välkomnar höstlövens färgpalett in i ditt sovrum.
Skapa stilen
OMBONAD LYX
Som på hotell
En ombonad hotellkänsla med tunga textiler och en välbäddad säng står högst upp på mångas önskelista. Det är mycket tyg, stora mjuka mattor och mängder av kuddar i sängen. Att bädda med sängkläder i satin är det självklara valet för dig som vill lyfta lyxen i vardagen. Med sidenmatt lyster i dova toner får satin vilket sovrum som helst att kännas som en femstjärnig hotellsvit.
Skapa stilen
KRISPIG MINIMALIST
Stilrent och vilsamt
Det avskalade och stilrena sovrummet inreds med rena linjer och trärena material – minimalistiskt men med en exklusiv känsla. Färgskalan är sval och monokrom i olika gråtoner, ränder och mörka nyanser med svart som accentfärg. Bädda med percale - vår fina tvättade bomull som lyfter det enkla och krispiga till nya höjder.
Skapa stilen
Upptäck hela vårt bäddsortiment:
Ansök om lån »
Mer info »