Ellos.se
Varukorg
DAGS FÖR NY SOFFA
Soffguiden
Vilken av våra soffor passar stilen i ditt hem bäst? Här är vår guide för ditt bästa soffhäng.
Hitta din soffa!
Fundera över vilken stil du vill ha hemma. Våra soffor går att matcha till de flesta inredningsstilar. Luna är fin i en romantisk stil men passar lika bra i en modern skandinavisk miljö. Blir du inspirerad av retro ska du spana in Vera som dessutom är i superfin sammet. Ellie är en klassisk soffmodell som är lätt att göra till din med personligt val av kuddar, matta och soffbord.
Hur ska soffan användas?
Hur ser det ut hemma hos dig och hur ska du använda soffan? Ska hela familjen få plats när ni tittar på tv? Brukar du somna i soffan? Eller kanske ska den vara bra för soffmys? Spiller barnen på klädseln eller är det rent och barnfritt? Dina behov och hur stort rummet är avgör valet av storlek och material.
Ska jag välja tyg eller läder?
Läder är enkelt att underhålla, håller länge och blir bara finare med åren. Det är också lätt att torka rent om man råkar spilla i soffan. En avtagbar klädsel i tyg som kan tvättas passar såklart också bra om du har risk för kladdiga barnhänder och uppochnedvända mackor i soffan. Ett tyg med en blandning av olika material är extra slitstarkt.
Ansök om lån »
Mer info »