Ellos.se
Varukorg

This is remarkable

Vårt designteam har tagit fram brudklänningar som är vackra utöver det vanliga och designade med kärlek. De fantastiska kreationerna ger dig möjlighet att skapa din egen unika känsla kring ditt bröllop.

En stilsäker kollektion som hyllar bruden, kvinnan och livets ögonblick…

Fantastisk brudklänning i tvådelad design, i vacker utvald spets med en voluminös tyllkjol i två lager som kläs ovanpå klänningen.

Vacker brudklänning skapad i mesh med broderade blomapplikationer och paljetter med skimrande effekt. Kort underklänning i satin.

Vive la femme! Ljuvlig brudklänning i exklusiv tyll med silvriga, glittriga prickar och med underklänning i fin satin.

Maxiklänning med ett sirligt nyromantiskt uttryck i vävd spets. Vacker singoallaringning med skir volang.

Festfin klänning i tunn chiffong med iögonfallande spets och feminina detaljer.

Oemotståndlig brudklänning med attraktiv elegans och diskret skimmer. Bedårande långklänning i exklusiv mesh och tyll täckt med stora paljetter. Hög rund ringning fram, djup V-ringning bak.

Festfint för kidsen

Allt blir så mycket roligare när barnen följer med på festen. Missa inte vårt stora sortiment med finkläder och accessoarer för bröllopet och kalaset - för härliga kids i olika åldrar.

An unforgettable party

Nu vill vi gå på fest i fantastiska färger och magisk design. I klänningar med enkel elegans och feminint uttryck. Vi firar kärleken, sommaren och dansar hela natten lång…

Smickrande klänning med modern plissering, vackert fall och en härlig vidd i kjolen.

Helt underbar klänning i ljuvlig vävd spets. Modern stilren design med dekorativ V-ringning både fram och bak.

Maxiklänning i vävd chiffong med härlig tyngd. Stilrätt modell med fin omlottskärning, fantastiska ärmar och chiffongband i midjan.

The perfect match

Satsa på stilsäkra skor, snygga accessoarer och vackra underkläder. Kolla in det senaste som lyfter feststilen inifrån och ut, som inspirerar och får dig att känna dig fin till eventet.

Höga klackar
Fina underkläder
Stilsäkra accessoarer
Från morgon till kväll
Kids på kalas
Nyheter till dagen efter...
Ansök om lån »
Mer info »