Carolina Gynning : Mor & barnkollektion vår & sommar 2018 : Shoppa på Ellos.se
Varukorg
CAROLINA GYNNING
Med sol och värme kommer en softare klädstil. På magiska Ibiza fotade vi Carolina Gynning och hennes bedårande döttrar i sommarens böljande plagg. Vi fokuserar på mjuka färger och vackert broderi för en lyxigare känsla.
Vi älskar print och gärna de som går i blommornas tecken. Styla en mönstrad topp med neutrala shorts och låt det vackra printet sticka ut.
“Ibiza är en plats som har inspirerat mig ända sedan första sekunden jag kom dit. En plats jag längtar till och som har stor betydelse för mitt skapande.”
En spetskant på shortsen eller ett broderi på klänningen. I sommar skapar de små detaljerna den stora skillnaden. Detaljer likt dessa är också ett smart val om man vill förgylla en avslappnad look.
Linne är ett svalt material som passar perfekt för varma sommardagar. Våga välj färg, gärna i kombination med ett vackert broderi. Vi älskar denna havsblåa linneklänning som finns för mor och dotter i matchande styles.
Vita tunikor, härliga kaftaner och böljande klänningar. Välj svala plagg som passar över bikinin och kan användas såväl dag som kväll. Matcha med solhatt och ett par nätta sandaler för en komplett siluett.
SHOPPA MER:
Ansök om lån »
Mer info »