Ellos.se
Varukorg
Inspiration som skapar
Hotellkänsla
Gardiner har och kommer alltid att ha förmågan att ge ditt hem en speciell känsla. Beroende på vilka textilier du väljer kan de dämpa ljud, skapa rymd, ge svalka eller boa in dig om de exempelvis är mörkläggningsgardiner. Här tipsar vi dig om hur du på ett enkelt sätt kan skapa din egen moderna hotellkänsla.

Dela av rummet

Med gardiner blir allt så enkelt. Du kan hänga dem på skena eller gardinstång. Höja stämningen i rummet, förvandla intrycket eller leka med atmosfären. Vill du på ett snyggt sätt skydda dina möbler kan du använda gardiner av solskyddande väv. Eller om du kanske tycker att ljudet känns lite för högt väljer du ett dämpande tyg.
Just arrived

Enkel upphängning

Det finns en gardinskena för alla fönster. Vilken modell som passar bäst beror på om den ska fästas på en vägg eller i taket. Vill du ha en skena som ska fästas i taket väljer du ett set från Hasta, som smidigt fixar den sköna loungekänslan. För monteringen behöver du takfästen. För att få ett vackert fall med jämna fina motveck behövs det fingerkrokar som träs in i gliden.
Ansök om lån »
Mer info »