Clarins Skincare - Ellos.se
Varukorg
CLARINS
Skräddarsydd hudvård
På Clarins egna laboratorier utanför Paris har forskarteamet tagit fram hudvårdsprodukter som både fungerar för och passar alla hudtyper. Hemligheten bakom succén stavas aktiva ingredienser från växtriket.
ÅLDERSGRUPP
Vilken Clarinsserie passar dig och din hud?
Fukt är alltid bra, men beroende på åldern på din hud behöver den olika ingredienser för att må och se som bäst ut. Clarins kan hjälpa dig att förstå din huds behov och skräddarsy en hudvårdsrutin som passar just dig.

20-30 år

30-40 år

40-50 år

50+

DAILY ENERGIZER
för dig som är 20–30 år
En uppiggande hudvårdsserie som tillför huden extra energi och lyster. Bland ingredienserna finns grönt kaffeextrakt, vinbärsextrakt, gurkmeja, daggkåpa och ginkgo bilobaextrakt.
MULTI-ACTIVE
för dig som är 30–40 år
Aktiv hudvård för dig som lever ett hektiskt liv. Ingredienser som myrothamnusextrakt, kardväddsextrakt och hyaluronsyra suddar ut trötthetstecken och tillför huden fukt och lyster.
EXTRA-FIRMING
för dig som är 40–50 år
En uppstramande hudvårsserie som hjälper huden att behålla sin fasthet och elasticitet. Exempel på ingredienser är ekologiskt citrontimjanextrakt, hyaluronsyra, ekologiskt havresocker och rosellhibiskusextrakt.
SUPER RESTORATIVE
för dig som är 50+
Volymgivande hudvård för den mogna huden. Ingredienser som C-vitaminderivat, sheasmör, hyaluronsyra och ginkgo bilobaexktraktgör huden ljusare och slätare med en ny lyster.