Ellos.se
Varukorg
Hemmets hjältinnor
Låt basprodukterna ta plats och skapa den bästa grund för ditt hem att växa i. Medvetna materialval som bomull och tvättat linne, trä och keramik spelar hjältinnor i din oas, där trä kan slipas och få nytt liv och där linne blir vackrare med tiden. Mixa material för att skapa känsla. Känn naturens närhet med ljust trä och mjuka upp rummet med gardiner av linne i varma toner. Blanda stolar i olika stilar för ett personligt uttryck, där alla har chans att hitta sin favoritplats runt bordet.
Välj textilier till sovrummet med omsorg. Bomull för mjukhet, linne för känsla och sammet för värme och lyxighet. Skapa ett rum där du kan finna ro och samla kraft.
Ge sovrummet lite extra kärlek med underlakan i olika material och färger. Låt frottén ta plats med mjukhet i badrummet.
Inred med lugna, naturnära kulörer och låt mjuka kuddar omfamna hemmet. Skapa en skön materialmix med softa mattor och möbler av varmt trä eller hård metall. Låt gardiner och plädar ta plats men med en sober touch. Bo in dig med hemmets hjältinnor men låt det ta tid!
Ansök om lån »
Mer info »