Ellos.se
Varukorg

Berätta om Johanna Bradford

Inredningsbloggare, 31 år, gift med Adam, mamma till Gillis 2,5 år och Elisabeth 1 år. Obotlig drömmare och älskar allt som gör livet lite härligare.


Ni flyttar tillbaka till Borås! Berätta om ert nya hem.

Det är ett fantastiskt 1920-tals hus med massor av bevarade originaldetaljer och en gammal fruktträdgård. Huset ligger centralt och i samma område som både jag och min man är uppväxta.


Vad försiggår i ditt huvud just nu?

Helt upptagen av möblering, kulörval och trädgårdsplanering.


När ni renoverar ert nya hus - gör du något helt nytt denna gången gentemot tidigare renoveringar?

Nej, faktiskt inte. Jag använder mig av mina favorittapeter, kulörer och material. Men det är den absolut största renoveringen vi gjort så det blir mer omfattande nu. Sen har jag vågat mig på en annan typ av tapet än vad vi haft tidigare i vårt sovrum.


Hur ser en typisk dag ut för dig?

Jag gillar inte att göra samma sak dag ut och dag in så mina dagar ser väldigt olika ut. Just nu kombinerar jag dessutom jobb och föräldraledighet så det är verkligen en mix av barn, skrivande, fotograferande, familjefix och kreerande. Precis som jag vill ha det!

När känner du dig som mest kreativ?

När jag får tid för mig själv och kan tänka klart en tanke. Men det kan också vara när jag ser att ljuset landar på ett särskilt vis. Då åker kameran fram oavsett vad jag gör.


För två år sedan blev du, mitt i en graviditet, diagnostiserad med bröstcancer. Hur tacklar man ett sånt besked?

Jag vet inte om man tacklar det. För mig var det bara att acceptera och ta ett steg i taget.


Vart fann du styrka genom all oro och alla sjukhusbesök?

I mig själv. I dubbel bemärkelse eftersom jag även hade ett litet liv som växte i magen. Och hos min man och Gillis såklart. Barn får en att leva i nuet på ett underbart sätt och min man är världsbäst på att få mig att må bra.


Hur mår du idag?

Jag har helt klart blivit påverkad av det jag gått igenom både psykiskt och fysiskt men på det stora hela mår jag bra.


Några life hacks till andra kvinnor för att ta sig igenom vardagen?

Att inte se det som något att ta sig igenom utan verkligen försöka hitta det där som just du mår bra av och faktiskt njuta av vardagen. Det är ju i den vi lever mestadels av vår tid.

Vilket är det bästa rådet du fått?

Tro på dig själv. Låter sjukt klyschigt men det går att applicera på så mycket. Yrkesmässigt, i föräldraskapet och själsligt.


Vad är för- och nackdelarna med att driva eget bolag?

Att jag äger min tid, det är både en för- och nackdel. Men mest fördel såklart. Annars hade jag aldrig drivit eget företag.


Hur känner du inför ditt föräldraskap? Vad har dina barn lärt dig?

Det är en sådan otrolig grej att få vara förälder. Underbar men stundtals även jobbig. Man lär känna helt nya sidor av sig själv och barnen lär en att lägga sitt ego åt sidan, vara närvarande i stunden och att plocka fram sitt inre barn.


Vad gör du för att koppla av och ta hand om dig själv?

Badar! Både i badkar och i havet.


Hur ser du på ditt kommande år? Vad ser du fram emot?

Mycket roligt och nytt! Vi har precis flyttat och till hösten börjar Elisabeth förskolan. Är typ lite rädd för all tid jag kommer ha till att jobba. Från att ha jobbat med bebis på höften de senaste tre åren till att vara helt ensam. Jag är så sugen på att lägga in en extra växel i bolaget och kunna förverkliga några idéer jag har gått och ruvat på.


Har du några slutliga inredningstips som du skulle vilja dela med dig av?

Tänk inte efter för mycket och blir du förälskad i något är det rätt, oavsett vad förnuftet säger.

All products used in the campaign

Skapa stilen

Ansök om lån »
Mer info »