Ellos.se
Varukorg
Skapa liv och djup
Dekorera med ljus
Det bästa sättet att skapa ny stämning hemma är att ändra ljuset. Kall, varm eller färgad belysning är några exempel på hur vi kan förstärka inredningen och locka fram rummets och vår egen karaktär. Varje rum kan behöva olika ljuspunkter. Våga därför blanda och pröva nya idéer om hur och var du vill ha dina källor. Bäst effekt och balans får du om placerar dem på olika höjder och med olika styrka. Gillar du det inte är det ju bara att släcka och tända nytt. Varmt välkommen till en inspirerande stund tillsammans med oss. Hälsningar Isabelle Almqvist, produktmanager
Hallen & entrén
Här ska du alltid känna dig lika välkommen varje gång. Ett sätt att göra det är att ha en lägre ljuskälla vilket ger ett mer ombonat intryck. Även infällda halogenspotlights ramar in och öppnar för en skön atmosfär. Komplettera gärna med en bords- eller taklampa så hittar du lätt vad du behöver, plus belysning i spegeln så är du definitivt hemma.
Sovrummet
Självklart är en sänglampa det bekvämaste att ha i sovrummet men även en fräsch taklampa ger en snygg touch. Är ni fler som sover i rummet är det förstås bra om lampan vid sängen kan vridas, dels för att inte störa andra men även så att allt ljus verkligen hamnar där det ska vara - på dig.
Vardagsrummet
Alla rum mår bra av experimentlusta, men vardagsrummet är nog ändå platsen där du kan njuta fullt ut av udda lampor, mixad belysning och stark design. Sätt ljus på väggarna, trappan eller växterna med spotlights och skapa dramatik. Använd indirekt belysning, softa, färga, skugga och ta vara på alla vackra och spännande lampformer som ger inredningen en extra kick.
Köket
Här ska vi både mysa och kunna se ordentligt vad vi gör. Väljer du riktat ljus lyser det exempelvis bara upp bordet medan ett transparent material även lyser upp själva rummet. Vid bänkarna kan du hänga små pendlar och då gärna med ett avstånd som minskar skuggor. Helst också på en anpassad höjd så att du inte stöter till dem när du står och fixar. Lampor med bra avbländning känns också aktuellt i köket. Precis som ett gott humör.
Favoriter

Skapa stilen

Ansök om lån »
Mer info »