Tandvård från Oral B

• Oral-B:s bästa rengöring någonson med revolutionerande iO-teknik för en professionellt ren känsla och skonsam borstningsupplevelse.
• Designad för personer med känsliga tänder och känsligt tandkött och kombinerar det unika, runda borsthuvudet från Oral-B med skonsamma mikrovibrationer för en ren och fräsch känsla och 100 % friskare tandkött inom en vecka.
• En interaktiv display som visar viktig information som borstningslägen och påminnelse om att byta borsthuvudet samt hälsar på dig vid start och ler mot dig när du gjort ett bra jobb.
• Artificiell intelligens registrerar din borstningsstil och guidar dig så att du når alla tänder och inte missar någonting.
• 5 smarta lägen för att göra tandborstningen mer personlig: Daglig rengöring, Mjuk, Tandköttsvård, Intensiv rengöring och Vitgörande.

Världsledande tekniska framsteg för den mest noggranna, skonsamma och tysta rengöring du någonsin upplevt. Världsledande design skapar en otroligt åtråvärd produkt.
När du går från manuell tandborstning till att använda en eltandborste så uppgraderas givetvis rengöringen. Men när du tar steget från en vanlig eltandborste till iO så får du en helt extraordinär upplevelse som låter, känns och ser ut på ett helt nytt sätt.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spara följesedeln.

Artikelnummer: 1679053

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension