Ansiktsvårdsset från Nuxe

Presentask Discovery Set med olja, kräm och mask.
Multi-Purpose Dry Oil Ansikte (kropp och hår) 50 ml Huile Prodigieuse®. Närande, reparerande och skyddande torrolja som ger sammetslen hud och glänsande hår. Passar alla åldrar liksom alla hud- och hårtyper. Innehåller arganolja som reparerar skadat hår. Förnyar hudens celler och motverkar för tidigt åldrande. Tillför näring, lugnar och återfuktar huden. Har också goda effekter på hudbristningar. Milt parfymerad. Innehåller 98,1% ingredienser av naturligt ursprung. Utan mineralolja. Utan silikon.
Creme Fraiche® De Beauté 48 hr Moisturising Cream 30 ml. Återfuktande och skyddande ansiktscreme för normal hud i alla åldrar. Fyllig kräm med växtmjölkextrakt och vita blommor som är lugnande och återfuktande i 48 timmar. Milt parfymerad. Innehåller 95,4% ingredienser av naturligt ursprung.
Insta-Masque Exfoliant & Unifying Mask 50 ml.
Exfolierande mask som med de botaniska aktiva ingredienserna, ros och macadamianötsolja tillsammans med ett fint exfolierande pulver ger en mask med en ultra-sensorisk textur. På bara 2 minuter omvandlas den ultra-sensoriska formulan till en olja som exfolierar och jämnar ut huden. Innehåller 98,3% ingredienser av naturligt ursprung.

Artikelnummer: 1619275

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension