Kontinentalsängar från Venture Home

Rolfstorp, en Modern Kontinentalsäng i ett slitstarkt polyestertyg. En säng som kommer ge ett maffigt och lyxigt intryck till sovrummet med sin höga höjd och många madrasser, uppbyggd i 3 lager för att ge en god sömn.
Sängbottnarna är uppbyggda med ett enklare resårsystem i bonell samt en massiv träram i gran för en stabil grund. Resårmadrassen är uppbyggd pocketfjädrar med 5 komfortzoner som följer kroppens former.
Den pikerade bäddmadrassen är uppbyggd av mickrofibervadd och kallskum.

Sammantaget är sängen uppbyggd för att ge en skön sovkomfort samt ge ett enhetligt intryck i sin helklädda design. Hela sängen vilar på champangeben i silvrig aluminium. Kombineras med Skogaby, en Fristående lyxig sänggavel i helklädd design i ett polyestertyg med dekorsömmar och djuphäftade klädda knappar. Med denna sänggavel är det enkelt att skapa en lyxig känsla till ditt sovrum. Ett tips är att ställa gaveln mellan väggen och sängen så krävs ingen förankring.

Material resårmadrass: ram i i granträ och bonellresår, Höjd resårmadrass: 19cm, Material bäddmadrass: syntetiskt fiber och polyether, Höjd bäddmadrass: 9cm, Totalhöjd säng: 64cm. Lättare montering krävs.

  • Djup: 200 cm
  • Fasthetsgrad: Medium
  • Höjd: 64 cm
  • Längd: 200 cm

Artikelnummer: 1624372-02-22

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension