Kontinentalsängar från Venture Home

Rolfstorp, en Modern Kontinentalsäng i ett slitstarkt polyestertyg. En säng som kommer ge ett maffigt och lyxigt intryck till sovrummet med sin höga höjd och många madrasser, uppbyggd i 3 lager för att ge en god sömn.
Sängbottnarna är uppbyggda med ett enklare resårsystem i bonell samt en massiv träram i gran för en stabil grund. Resårmadrassen är uppbyggd pocketfjädrar med 5 komfortzoner som följer kroppens former.
Den pikerade bäddmadrassen är uppbyggd av mickrofibervadd och kallskum.

Sammantaget är sängen uppbyggd för att ge en skön sovkomfort samt ge ett enhetligt intryck i sin helklädda design. Hela sängen vilar på champangeben i silvrig aluminium. Kombineras med Askome, en Fristående sänggavel i helklädd design i ett slätt polyestertyg, vacker i all sin enkelhet. Med denna sänggavel är det enkelt att skapa en trevlig atmosfär i ditt sovrum. Ett tips är att ställa gaveln mellan väggen och sängen så krävs ingen förankring.

Material resårmadrass: ram i i granträ och bonellresår, Höjd resårmadrass: 19cm, Material bäddmadrass: syntetiskt fiber och polyether, Höjd bäddmadrass: 9cm, Totalhöjd säng: 64cm. Lättare montering krävs.

  • Djup: 200 cm
  • Fasthetsgrad: Medium
  • Höjd: 64 cm
  • Längd: 200 cm

Artikelnummer: 1624365-03-22

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension