Högtalare & dockning från Marshall

Marshall Woburg är tillverkad med hög volym i tanken. Du har direkt det klassiska, imponerande Marshall-ljudet som gör att Marshall är just Marshall. Woburn klarar av hög diskant, en låg bas kombinerat med ett riktigt tydligt mellanregister. Med analoga vred kan du justera diskant, bas och volym precis efter ditt tycke. Högkvalitativa komponenter säkerställer att du kan dra på hög volym och fortfarande njuta av musiken.

Strömma musik via Bluetooth
Ställ ner högtalaren, anslut strömkabel och slå på Bluetooth - sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta. Woburn kommer med inbyggd Bluetooth och du kan parkoppla alla Bluetooth-aktiverade enheter som telefon, surfplatta eller bärbar dator. Räckvidden på 10 meter låter dig bära med dig mobilen du strömmar musik med eller så kan du slå ner dig i soffan och koppla av med din favorit musik.
Utrustad med den senaste versionen av Bluetooth och aptX codec får du ett förstklassigt ljud även när du strömmar musik.

Analoga ingångar för en bred ljudupplevelse
Om du inte vill strömma musik via Bluetooth är Woburn utrustad med flera analoga ingång som 3,5 mm stereo, optisk och RCA. Du kan till exempel ansluta din spelkonsol eller Apple TV enkelt med optiska ingången, din skivspelare med RCA-ingången eller din dator via 3,5 mm stereo ingången. Du kan njuta av Marshall-ljud från alla dina prylar hemma.
Du får också med en spiralkabel med hög kvalitet som säkerställ bästa möjliga ljudöverföring, oavsett om det är från MP3-spelare, telefon eller dator.

Ikonisk Marshall-design, från topp till botten
Marshall Woburn, en stil ikon bland alla Bluetooth-högtalare på marknaden. Den ikoniska Marshall-designen gör sig perfekt i alla olika hem, klassiska som moderna. Den är inte bara en fröjd att lyssna på utan också en fröjd för ögat.

Högtalartyp 2-vägs - aktiv
Frekvensrespons 35 - 22000 Hz
Förstärkares uteffekt 2 x 20 W + 50 W - förstärkare klass D
Förstärkare Integrerad
Gränssnitt Bluetooth
Högtalarinformation Högtalare - stereo - 2 - 35 - 22000 Hz - 2-vägs - aktiv
Färg Svart
Inbyggda avkodare aptX
Strömtillförsel AC 120/230 V (50/60 Hz)
Dimensioner (BxDxH) 40 cm x 20 cm x 30.8 cm
Vikt 7.9 kg

Artikelnummer: 1546575

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Express24

Få ditt paket imorgon om du beställer innan kl 13.00*

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer