Lego från LEGO Ninjago

Ett bygg- och lekset för NINJAGO® strider
Barn kan utveckla sina byggfärdigheter och spela upp roliga scener från säsong 4 av LEGO® NINJAGO® tv-serien med Jays elektrorobot (71740).
Med en rörlig robot, ninjabil, spindelleksak och ett ställ för de gyllene svärden kan barn uppleva timmar av ninjaäventyr.

Lär dig bygga med LEGO® NINJAGO®
Denna coola ninjaleksak är speciellt utformad för att ge unga byggare från 4 år en fantastisk lekupplevelse. Varje klosspåse i lådan innehåller en komplett modell och karaktär att bygga så att barn snabbt kan komma igång med all action.Det finns också en startkloss som ger en delvis färdigbyggd bas som gör det lätt att börja bygga.

Kul för hela familjen
LEGO® 4+ set är det perfekta sättet för vuxna att bygga med barn. Det är snabbt och enkelt att komma igång – setet har en steg-för-steg-pappersguide i lådan och Instructions PLUS i appen LEGO Bygginstruktioner. Denna interaktiva guide innehåller verktyg så att barn kan zooma och rotera samt se sin modell i spökläget under byggprocessen.

- Actionfyllt stridsset med 2 minifigurer från säsong 4 av NINJAGO® tv-serien, ninjan Jay och skurken Eyezor, plus en startkloss som gör att det går snabbt att börja bygga och leka
- Jays elektrorobot är 17 cm hög, 10 cm lång och 16 cm bred och är snygg att visa upp i varje barnrum mellan lekstriderna
- Ålder: Från 4 år

  • productdetail.attributes.RecommendedAge: Från 4 år

Artikelnummer: 1647311

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension