Vattenflaskor från Klean Kanteen

åratal så har klean kanteen lagt ner hjärta och själ för att skapa hälsosamma, hållbarbara alternativ till plastflaskor. De är stolta över sin plats i historien som tillverkaren av den första bisfenol-A fria metallflaskan. Sedan dess har Klean Kanteen ofta blivit imiterad men aldrig duplicerad. Reflect höjer ribban. Igen. Den spegelblanka ytan skiner, men namnet Reflect har valts för ett annat skäl. Den symboliserar det djupa engagemang för fortsatt innovation och löfte till dig att leverera flaskor med värde och kvalitet med integritet.

Den första av sitt slag. Reflect flaskan är tillverkad genom att använda ekologiskt skördad bambu, livsmedelsklassad silikon och rostfritt stål. Vacker i sin enkelhet och avsiktlig design, vad du inte ser i en Reflect är lika viktigt som vad du ser. Ingen färg. Ingen plast. Bara tre material enade för att skapa det ultimata beviset för klean kanteen fortsatta korståg att förändra sättet folk tänker och dricker.

Rostfri Unibody Bambukork. Formad från ett enda stycke av rostfritt stål, korken är stark och hållbar. Den rostfria ögeln är gedigen och sitter stadigt, vilket ger en händig fastsättnings punkt. Vackert fulländad med bambu.

Lasergraverad för att hålla en livstid. Logotypen är lasergraverad på flaskan, vilket ersätter färg. Utan något som riskeras att skrapas eller nötas bort, så är den laser graverade logon lika hållbar som Reflect flaskan i sig.

- Ingen färg eller plast
- Inget att skrapa eller nöta bort
- Lasergraverad logotyp
- Rostfri unibody kork med hållbart ekologiskt skördad bambu
- 100% rostfri interiör
- Tillverkad av 18/8, livsmedelsklassat rostfritt stål
- Diskmaskinssäker (bambukork bör handdiskas)
- Volym: 800ml
- Vikt (utan kork): 174g
- Mått: 229x70mm

Artikelnummer: 1637453

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension