Stavmixers från Kenwood

Med en kraftig 800W motor och Kenwoods revolutionerande Triblade teknologi med 5 olika arbetshastigheter får du alltid en snabb och kontrollerad blandning. Om du bakar kakor, blandar soppor och såser, eller gör en smoothie, ger dig denna stavmixer alltid ett förstaklassens resultat. Att den är snygg att se på gör den bara roligare att använda. Denna stavmixer är den första med Kenwoods Triblade system.

Systemet använder tre blad som ger supersnabb och effektiv blandning. Bladen är dessutom vinklade för att svepa genom tre olika vägar i tre nivåer per rotation.

Sex blandnings ribbor har lagts till för att bryta upp virveln som skapas under drift. När vätska träffar blandnings-ribborna studsar den tillbaka mot bladen vilket maximerar prestandan.

Tillverkad i pressgjuten aluminium med slitstarka knivar i rostfritt stål. Ger denna stavmixer kvalitetsresultat gång på gång. När den inte används kommer den att pryda ditt kök med dess härliga retro design.

Denna stavmixer erbjuder funktionalitet med god design, med kraftig och kontrollerad blandning genom att trycka på en knapp. Perfekt resultat.

- Variabla hastigheter
- Triple-bladteknik
- Pressgjuten aluminium
- 800W motor
- Unik fot konstruktion

Artikelnummer: 1527529

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Express24

Få ditt paket imorgon om du beställer innan kl 13.00*

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer