Videokameror från JVC

Spela in dina minnen i högupplöst Full HD-film med en videokamera som kan hänga med ditt tempo var och vad du än gör.

JVC GZ-R410BEU är en filmkamera som både tål vatten, damm och stötar för att kunna följa med och föreviga alla äventyr du ger dig ut på.

Lång batteritid på upp till fem timmar gör att kameran kan hänga med dig hela dagen och alltid vara redo när det händer - för livet händer bara en gång.

Quad proof
GZ-R410 har ett hölje som JVC kallar för quad proof.
Det innebär att kameran står emot damm och kyla/frost ner till -10°C, tål fall från 1,5 meter samt är vattentät ner till 5 meter.

Det gör att du kan ta med dig kameran till stranden, i kanoten, på klättringen eller vad du än vill hitta på. Kapslingsklassningen är IP58.

Filmfunktioner
JVC GZ-R410BEU spelar med sin 2,5 megapixels bakgrundsbelysta CMOS-sensor in 1920x1080 Full HD-film i AVCHD-format på SD/SDHC/SDXC-minneskort (köpes separat).
med 40x optisk zoom, 60x dynamisk zoom och 100x digital zoom kan du komma nära även om ditt objekt befinner sig på avstånd.

Optiken är ett Konica Minolta HD-objektiv med 37 mm filterdiameter, med en brännvidd som spänner sig från 2,9-116 mm vilket ger dig möjlighet att både fånga vida landskapsvyer och zooma in på detaljerna.

En förbättrad avancerad bildstabilisator hjälper till att hålla inspelningen stadig och ansiktsavkänning söker upp och fokuserar på motivens ansikten.
Intelligent Auto tillämpar de bästa inställningarna anpassade efter varje filmsituation och mikrofonen med zoom-funktion har även automatisk vinddämpning.

Artikelnummer: 1015769

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 599 SEK

Läs mer

Faktura & Delbetalning

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.