Rengöringsborstar från FOREO

Foreo introducerar Luna 3 Men - din nya dagliga rengöringsrutin. På bara en minut blir din hy och dina porer både renare och klarare med hjälp av T-sonic-pulseringar som arbetar ner på djupet och tar bort både olja och smuts. Din hy får dessutom en bättre förmåga att absorbera de efterföljande hudvårdsprodukterna.
Det icke-porösa silikonet är nu hela 30 % mjukare än tidigare Luna och är så skonsam att den kan tillsammans med din rengöring användas både morgon och kväll. Då materialet inte samlar bakterier, kan du enkelt ta med dig borsten till gymmet, på resan eller när du är på språng.
Luna 3 Men mjukar även upp huden och hjälper dig att undvika irritation som kan uppstå vid rakning samt problem med inåtväxta hårstrån. Din hy förbereds inför rakningen för ett bättre resultat.
Luna 3 består av två sidor, en som är anpassad för rengöring och baksidan ger dig möjlighet att jobba in efterföljande hudvård för en uppstramande effekt. Du kan välja mellan 16 olika intensiteter och kopplar enkelt din Luna till Foreo For you-appen via bluetooth. Du kan även välja snabbkommandot utan app genom att trycka på den universala knappen på din Luna. Den är helt vattentät, vilket gör att den kan användas i duschen. Den laddas enkelt via USB-sladden som medföljer. En laddning (ca 1 timma) håller upp till hela 650 användningar.

Första gången du använder din Luna måste du synka den i appen för upplåsning och registrering för 2 års garanti.

Gör såhär:
1. Ta bort eventuella hudvårdsproduktsrester/makeup.
2. Applicera din rengöring på din Luna eller i ansiktet.
3. Fukta din Luna och starta, antingen via appen där du väljer intensitet eller genom snabbkommandot.
4. Rengör hyn genom att arbeta i cirkulära rörelser med lätt hand i hela ansiktet under en minut. Efter avslutad rutin stänger Luna av sig själv. Skölj sedan av den.
5. Efter avslutad rengöringsrutin applicera din fuktkräm eller serum i ansiktet.
6. Massera in formulan genom att arbeta inifrån och upp i “lyftande rörelser” med Lunas baksida, för en anti-aging-massage. Detta kan du välja att göra varje dag, eller vid behov.

Artikelnummer: 1624143-01-0

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension