Ansikte från Filorga

Uppfriskande fukt- och anti-aging-solmist med SPF 50.
Återfuktande mist med SPF 50 och inkapslat glaciärvatten för ultimat återfuktning. Optimalt skydd att ha i handväskan för att alltid vara redo för solen. Kan även sprayas över makeup som skydd och för en uppfriskande effekt. Ett komplett anti-aging-skydd som återfuktar och ger lyster för en vacker hud.

•UVA + UVB-filter SPF 50
•Komplett anti-aging-skydd
•Uppfriskande och fuktgivande

UVA + UVB-filter
Komplett anti-aging-skydd (foto-aktiverande teknologi) med en kraftfull antioxidant som aktiveras av solstrålarna för att ge ett högt UV- och IR-skydd och reducera ålderstecken.
Mikro-inkapslat glaciärvatten ger fukt till huden och förhindrar fuktförlust.
Förbättrar och skyddar solbrännan tack vare en fuktgivande polysackarid kombinerat med vitamin H/Biotin (B7) som även stärker immunförsvaret och ger lyster.

Skönhetstips!
Kan appliceras över makeup. Komplement till UV-Bronze Face.

Skaka ordentligt före användning så att UV-filtret blandas med formulan. Upprepa applicering en gång i timmen eller vid behov, särskilt efter bad. Undvik att exponeras för direkt solljus mitt på dagen, då solen är som starkast, för att minimera solskador. Låt inte småbarn exponeras direkt av starkt solljus. Överdriven exponering i solljus är farligt. Vattenresistent.

Denna produkt innehåller brandfarliga ämnen och klassas som farligt gods.
Extremt brandfarlig aerosol. Tryckbehållaren kan explodera vid upphettning. Håll borta från värme (temperatur över 50 °C), heta ytor, solljus, gnistor, öppen eld och andra andtändningskällor.

  • Solskyddsfaktor: Spf 50+

Artikelnummer: 1500556

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension