Ögonkräm från Filorga

Ögonmakeup-rengöring och revitaliserande serum som suddar ut trötthetstecken! 3 i 1-rengöring som tar bort makeup, revitaliserar och stärker fransarna. Tvåfas-system berikat med ett Oleokomplex för att omedelbart ta bort all ögonmakeup, även vattenfast. Innehåller också en stimulerande peptid och proteinbooster för att synligt minska trötthetstecken i ögonområdet och stärka fransarna.

•Avlägsnar vattenfast makeup
•Återfuktar och motverkar mörka ringar och påsar
•Stärker ögonfransarna

Ett tvåfas-system med Oleo-clean-komplex: Den oljiga fasen innehåller en mild rengöring som omedelbart avlägsnar alla spår av makeup, även vattenfast.
Stärkande serum med stimulerande Tetra-peptid 5 och proteinbooster för att synligt minska trötthetstecken som mörka ringar och påsar i ögonområdet samt stärka fransarna.

Skönhetstips!
Massera in Optim-Eyes Lotion i ögonfransarna från roten och arbeta dig ut till toppen, för att stärka ögonfransarna.

Använd morgon och/eller kväll. Skaka flaskan ordentligt innan användning. Applicera lagom mängd produkt på en bomullsrondell och applicera på torr hud. Upprepa tills bomullspadsen förblir rena. Badda sedan försiktigt med fingertopparna runt ögonkonturen för att säkerställa att serumet absorberas väl av huden. Skölj ej av.

Artikelnummer: 1500543

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension