Sittkuddar & stolsdynor från Ellos Home

Sittdyna i mjuk tvättad kvalitet av franskt lin med vintagelook och dekorativa, handsydda stygn. Fyllning av polyester. Stl 40x40x5 cm.

Denna linneprodukt är tillverkad av finaste franskt lin som gör den lättskött och lätt att njuta av i många år framåt. Den är redan tvättad för att bli ännu mjukare och skönare.

European Flax-certifierat lin vilket innebär att produkten består av lin i hög kvalité odlad med hänsyn till miljön och med spårbarhet i hela produktionsprocessen från planta till fiber.

Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
Licensnummer & testinstitut: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI

 • Fyllning: 100% Polyester
 • Yttertyg: 100% Lin
 • Tvättråd: Maskintvätt 30°

Artikelnummer: 1502119-19-01

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

A better choice

För att hjälpa dig som kund som vill handla mer hållbart har vi skapat miljöstämpeln A better choice. Produkter med denna stämpel produceras med hänsyn till miljön. Detta görs genom miljövänligare materialval och bättre produktionsprocesser med lägre resursförbrukning. För att en produkt på Ellos ska klassas som A better choice måste materialsammansättningen bestå av minst 50 % hållbart material. Ellos hållbara material inkluderar: Ekologisk bomull, återvunnen bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING ™ ECOVERO ™, Econyl, Repreve återvunnen polyester, återvunnen polyamid, europeiskt lin (lin) och FSC-certifierat trä. I A better choice inkluderar vi även BCI bomull. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för hållbar bomullsodling, och arbetar för en effektivare användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI garanterar bomullsbönderna bättre sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. När du köper en BCI-märkt produkt stöttar du tillsammans med Ellos ansvarsfulla odlade bomull. Detta betyder dock inte att produkten är gjord av fysiskt spårbar Better Cotton.

Recensioner

Visa 4 recensioner

Genomsnittligt betyg 3.5 av 5

 • Betyg 5 av 5

  Jätte fina!

  Köpte två beige! Jätte fina och fin kvalitet precis så som jag tänkt mig

  Monia70 — 2022-04-20

 • Betyg 2 av 5

  Blektes fort

  Mycket fin färg från början men den blektes extremt fort i solen. Stygnen känns inte riktigt som a…

  Matilda117 — 2021-07-06

 • Betyg 5 av 5

  Fasta och snygga sittdynor

  Snygg färg och bra utförande. Ordentlig fyllning och de många genomstickningarna gör…

  ccgbg — 2018-10-09

 • Betyg 1 av 5

  Mycket dåligt köp

  Stygnen som bildar mönstret på sittytan började gå sönder redan efter en kort tid. Produkten…

  Loella62 — 2018-07-10