Påslakanset från Ellos Home

Påslakanset i luftig bäckebölja med vävda, svaga ränder och vävt strukturmönster. Av ekologisk bomull. Trådtäthet 150 TC. Påslakanet har dubbel jeanssöm runt om och tryckknappar i nederkanten. Inga handhål. Örngottet har 1 cm vinge och dubbel jeanssöm runt om. Stl påslakan 150x210 cm och örngott 50x60 cm. Levereras i en tygbag i samma kvalitet med dragskoöppning. Tygbagen kan sedan återanvändas.

Detta påslakanset är styckfärgat, vilket innebär att varje artikel är färgad och tvättad separat. Det gör att tyget blir mjukare och innebär också att varje artikel får en unik nyans.

Produkten är GOTS-certifierad, vilket innebär att den består av ekologiskt material som är odlat utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Produkten uppfyller GOTS sociala och miljömässiga krav på ansvarsfull tillverkning från odling till slutprodukten. Den har mindre miljöpåverkan än konventionella material.
Licensnummer: 1629

Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
Licensnummer & testinstitut: 2011PK0073 AITEX

  • Yttertyg: 100% Bomull
  • Tvättråd: Maskintvätt 60°

Artikelnummer: 1592376-03-79

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Visa 1 recensioner

Genomsnittligt betyg 4.0 av 5

  • Betyg 4 av 5

    Mjuk men lite varmare än sedvanliga bäckebölja

    Ett av de mjukaste påslakan-det jag haft. Jättesköna, men hade v…

    imml — 2021-07-24