Påslakanset från Ellos Home

Påslakanset av satinvävd lyocell i tvättad kvalitet. Trådtäthet 300 TC. Både påslakan och örngott har 6 cm vinge runt om. Tryckknappar i nederkanten på påslakanet. Inga handhål.
Setet levereras i en tygbag i samma kvalitet, som sedan kan återanvändas.
Lyocell är ett mjukt och slitstarkt material som andas och ger en sval, skön känsla. Materialet är mer snabbtorkande, skrynkelhärdigt och färgbeständigt än bomull.

2-dels set: 1 påslakan 150x210 cm och 1 örngott 50x60 cm
3-dels set: 1 påslakan 220x220 cm och 2 örngott 50x60 cm

Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
Licensnummer & testinstitut: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI

  • Utförande: Satin
  • Yttertyg: 100% Lyocell
  • Tvättråd: Maskintvätt 60°

Artikelnummer: 1652888-04-20

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

A better choice

För att hjälpa dig som kund som vill handla mer hållbart har vi skapat miljöstämpeln A better choice. Produkter med denna stämpel produceras med hänsyn till miljön. Detta görs genom miljövänligare materialval och bättre produktionsprocesser med lägre resursförbrukning. För att en produkt på Ellos ska klassas som A better choice måste materialsammansättningen bestå av minst 50 % hållbart material. Ellos hållbara material inkluderar: Ekologisk bomull, återvunnen bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING ™ ECOVERO ™, Econyl, Repreve återvunnen polyester, återvunnen polyamid, europeiskt lin (lin) och FSC-certifierat trä. I A better choice inkluderar vi även BCI bomull. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för hållbar bomullsodling, och arbetar för en effektivare användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI garanterar bomullsbönderna bättre sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. När du köper en BCI-märkt produkt stöttar du tillsammans med Ellos ansvarsfulla odlade bomull. Detta betyder dock inte att produkten är gjord av fysiskt spårbar Better Cotton.

Recensioner

Visa 1 recensioner

Genomsnittligt betyg 5.0 av 5

  • Betyg 5 av 5

    Underbart lent som silke!!

    Det här är det absolut lenaste mjukaste man kan köpa! Det är så lent emot kroppen at…

    Nöjd sovare — 2022-07-02