Påslakanset från Ellos Home

Påslakanset i skön vintagetvättad kvalitet av franskt garnfärgat lin. Påslakan utan handhål med tryckknappar i nederkanten.

2-dels set: 1 påslakan 150x200 cm med 1 örngott 50x60 cm + 5 cm vinge på kortsidorna.
3-dels set: 1 påslakan 240x220 cm med 2 örngott 50x60 cm + 5 cm vinge på kortsidorna.

Dessa produkter är tillverkade av finaste franskt lin som gör dem lättskötta och lätta att njuta av i många år framåt. De är redan tvättade för att bli ännu mjukare och skönare mot huden.
Lin är ett klassiskt, vackert material som är både skönt att sova i och snyggt att titta på. Lin har även de goda egenskaperna att både absorbera fukt och transportera bort kroppsvärme. Det gör att du alltid får en sval och mjuk känsla.

För att behålla bästa sovkomfort rekommenderar vi att du tvättar produkten i 60° och torktumlar på medelhög värme tills den är skåptorr. Vik sedan på längden och rulla ihop för att behålla formen och undvika veck

European Flax-certifierat lin vilket innebär att produkterna består av lin i hög kvalité odlad med hänsyn till miljön och med spårbarhet i hela produktionsprocessen från planta till fiber.

Oeko-Tex-certifierat 12.HIN.13300 vilket innebär att påslakansetet inte orsakar allergiska besvär eller andra hälsoproblem. Produkten har testats för att säkerställa att inga hälsofarliga kemikalier finns kvar.

Artikelnummer: 1056472-01-20

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension