Örngott från Ellos Home

Örngott i serien Dream, vårt största och mest prisvärda basprogram för bäddtextil med ett stort antal färger och produkter att välja bland. Trådtäthet 180 tc. Stl 50x60 cm.

I serien Dream hittar du lättskötta, tåliga produkter. Alla av slät, fintrådig bomull med gedigen känsla som ger komfort i vardagen.

Svanen-märkt produkt, vilket innebär att produktens miljöpåverkan är granskat ur ett livscykelperspektiv från råvara till avfall och uppfyller Svanens höga krav på miljö, funktion och kvalitet.

Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton.

Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
Licensnummer & testinstitut: 11-47893 Shirley SHIRLEY

 • Yttertyg: 100% Bomull

Artikelnummer: 1044678-05-05

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Visa 3 recensioner

Genomsnittligt betyg 4.0 av 5

 • Betyg 4 av 5

  Skönt

  Bra pris...reapris....fri frakt tillsammans med andra artiklar.

  STEFAN MIKAEL — 2018-05-03

 • Betyg 4 av 5

  Bra kvalité och fin ljusgrå färg.

  Förvånande bra kvalité till det billiga priset. Ska absolut köpa fler.

  WindyQueen — 2018-03-27

 • Betyg 4 av 5

  Skrynkligt

  Väldigt skrynkligt efter första tvätten. Annars ok.

  Millivan — 2018-03-13