Badlakan från Ellos Home

Badhandduk av mjuk öglefrotté i en mix av lin och bomull som gör att handduken har en mycket hög uppsugningsförmåga samtidigt som den bomullsmjuka känslan bibehålls. Bård med snygg struktur. Stl 70x140 cm.

Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton.

Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
Licensnummer & testinstitut: 09.HTR.69022 HOHENSTEIN HTTI

 • Yttertyg: 70% Bomull, 30% Lin
 • Tvättråd: Maskintvätt 60°

Artikelnummer: 1553319-08-49

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

A better choice

För att hjälpa dig som kund som vill handla mer hållbart har vi skapat miljöstämpeln A better choice. Produkter med denna stämpel produceras med hänsyn till miljön. Detta görs genom miljövänligare materialval och bättre produktionsprocesser med lägre resursförbrukning. För att en produkt på Ellos ska klassas som A better choice måste materialsammansättningen bestå av minst 50 % hållbart material. Ellos hållbara material inkluderar: Ekologisk bomull, återvunnen bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING ™ ECOVERO ™, Econyl, Repreve återvunnen polyester, återvunnen polyamid, europeiskt lin (lin) och FSC-certifierat trä. I A better choice inkluderar vi även BCI bomull. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för hållbar bomullsodling, och arbetar för en effektivare användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI garanterar bomullsbönderna bättre sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. När du köper en BCI-märkt produkt stöttar du tillsammans med Ellos ansvarsfulla odlade bomull. Detta betyder dock inte att produkten är gjord av fysiskt spårbar Better Cotton.

Recensioner

Visa 4 recensioner

Genomsnittligt betyg 5.0 av 5

 • Betyg 5 av 5

  Mycket bra kvalitet!

  Har redan köpt likadana med andra färger.....så jag vet att det är bra kvalitet!

  ElsaP — 2022-05-26

 • Betyg 5 av 5

  Härlig varm färg

  Bra handdukar med en varm brunsvart ton som passade perfekt med kaklet!

  Hanna K O — 2022-04-14

 • Betyg 5 av 5

  Superkvalitet

  Jag har inte hunnit slita på handdukarna, men vet sen förut att de är av mycket bra kvalitet!

  Elsa P — 2022-02-19

 • Betyg 5 av 5

  En underbar handduk

  Började använda handduken meddetsamma. Blev förvånad över att den tog till sig vatten direk…

  maggan47 — 2021-04-09