Koftor från Ellos Collection

Cardigan Myra i slätstickning med mönsterstickat ok samt mönsterstickning upptill på ärmarna. Omlottmodell med stickat knytband i ena sidan samt snyggt tippskuren nederkant fram. Finribbad bandkantning runt halsen och smal ribbstickning i ärmslut och nederkant. Längd ca 58 cm i stl 38/40.


Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för hållbar bomullsodling. BCI arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minimering av bekämpningsmedelsanvändning samtidigt som bomullsskördarna ökar. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. Tack för att du, tillsammans med Ellos, stödjer ansvarsfullt odlad bomull!

 • Passform: Regular
 • Yttertyg: 45% Akryl, 55% Bomull
 • Tvättråd: Maskintvätt 40°

Artikelnummer: 7001258-02-3436

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

A better choice

För att hjälpa dig som kund som vill handla mer hållbart har vi skapat miljöstämpeln A better choice. Produkter med denna stämpel produceras med hänsyn till miljön. Detta görs genom miljövänligare materialval och bättre produktionsprocesser med lägre resursförbrukning. För att en produkt på Ellos ska klassas som A better choice måste materialsammansättningen bestå av minst 50 % hållbart material. Ellos hållbara material inkluderar: Ekologisk bomull, återvunnen bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING ™ ECOVERO ™, Econyl, Repreve återvunnen polyester, återvunnen polyamid, europeiskt lin (lin) och FSC-certifierat trä. I A better choice inkluderar vi även BCI bomull. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för hållbar bomullsodling, och arbetar för en effektivare användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI garanterar bomullsbönderna bättre sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. När du köper en BCI-märkt produkt stöttar du tillsammans med Ellos ansvarsfulla odlade bomull. Detta betyder dock inte att produkten är gjord av fysiskt spårbar Better Cotton.

Recensioner

Visa 4 recensioner

Genomsnittligt betyg 3.5 av 5

 • Betyg 3 av 5

  Fin!

  Glad att jag köpte denna, fin rosa, användbar att ha..

  Caroliner — 2018-04-19

 • Betyg 4 av 5

  Vacker kofta

  Fräsch, vacker, ser bra ut även på mina, lite rundare former. Kanterna rullar sig på både koftan o…

  Gillar grytor — 2017-12-07

 • Betyg 4 av 5

  Maya koftan

  Mycket fin kofta , lika fin i verkligheten som på bilden!

  Guppie — 2017-03-10

 • Betyg 3 av 5

  Fin kofta men......

  Jättefin kofta passa precis,men gick sönder första dagen då knytbandet lossnades på insidan…

  T.D. — 2017-03-10