Brun utan sol från Cocoa Brown

The TOUGH STUFF Body Scrub är en tuff och enkel scrub för grova områden på kroppen perfekt för fötter, knän, armbågar och händer. Denna fantastiska exfolierande skrubb är fantastisk för att förbereda huden för solning, ta bort envis gammal solbränna och naturligtvis, göra huden silkeslen. TOUGH STUFF Body Scrub är den naturliga förlängningen av och kompletterande produkten för att förbereda huden innan du använder de berömda och prisbelönta Cocoa Brown brun-utan-sol- mousserna.

Hur man använder TOUGH STUFF:

Dra långa svepande drag bakåt och framåt med produkten på huden. Ju fortare du sveper, desto djupare exfoliering. Skölj av TOUGH STUFF när du har skrubbat färdigt. Skrubben kan användas 2-4 gånger i veckan.

På TORR hud: TOUGH STUFF är skön och rinnig så att du kan använda den på torr hud om du vill. Fördelen med att använda den på torr hud är att du kommer få en djupare exfoliering.

På VÅT hud: Fördelen med att använda den i duschen är att den är lite mjukare än om du använder den på torr hud. Detta innebär att den kan användas mer frekvent.

Artikelnummer: 1004442

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension