Nattkräm från Clarins

Nutri-Lumière är en serie med anti-age-produkter som revitaliserar och ger näring på djupet för att återställa lystern och ge skönheten ett lyft för kvinnor över 60. Nutri-Lumière Jour Nourishing, rejuvenating night cream är en nattkräm för de som har fått en tunn, ömtålig och försvagad hud med åldern. Den rika, krämiga texturen smälter lätt in i huden och friger sin närande olja utan att kännas klibbig eller oljig.

Det direkta resultatet: huden får näring, känns mjuk och behaglig och får en strålande lyster.
Resultat på längre sikt: huden blir revitaliserad och stärkt. Rynkor reducerade, fastheten är förbättrad och pigmentförändringar försvagade.

Doften är fräscht blommig och lätt fruktig. Dermatologiskt testad. Innehåller bl a extrakt av ekologisk hästkastanjblomma och aescin från hästkastanj (revitaliserar huden och återställer dess lysterfyllda ljus). Innehåller även extraxt av ekologisk wakame, ekologiskt harungana, ekologisk ökendadel, ekologiskt havresocker och ekologisk shea (stärker huden, reducerar rynkor och mörka fläckar, ger fukt samt förbättrar fastheten).

Applicera på kvällen på rengjord, torr hud på ansikte och hals. Värm krämen till kroppstemperatur i dina händer för att underlätta absorption. Applicera därefter krämen på huden med start från ansiktets mitt och utåt och ner på halsen genom att använda hela handens yta. Pressa därefter varsamt och snabbt igen över ansiktet och halsen, från ansiktets mitt och utåt, utan att dra eller flytta på hudvävnaden. Denna applicering hjälper till att främja dräneringsprocessen.

Artikelnummer: 1592049

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension